Zwemmen en wellness

Buiten zwembad

Een zwembad van 9 x 15 x 1,5 m, waarvan ook een gedeelte met een diepte van 1 m voor kleine kinderen geschikt is. Het buitenzwembad is van 1 juli t/m het eerste weekend van september, dagelijks van 10.00 tot 21.00 uur voor u geopend.

Pierenbad

Voor de allerkleinsten is er natuurlijk  een pierenbad (4 x 6 x 0,3 m). Geopend van 1 juli t/m het eerste weekend van september, dagelijks tussen 10.00 en 21.00 uur.

Overdekt zwembad

Overdekt en verwarmd zwembad (10 x 4 m). Er is ook een tegenstroom en een massagebank. Er is lekker warm water, ook bij slecht weer. De actuele temperatuur kunt u zelf b.v. bij de kaart van de camping bekijken. Het zwembad is geopend dagelijks(gedurende de hele openingsperiode van de camping) tussen 10.00 en 21.00 uur geopend.

Massages

Mogelijke termijnen vindt u actueel op het bordje bij de receptie. U moet vooraf een afspraak maken. De kosten voor de massage worden op uw rekening bijgeschreven (60 min. = 500, 45 min. = 400 en 30 min. = 300 kronen).

Sauna

Infrarood sauna voor max. 3 personen met radio en gekleurde lichten. Speciale ruimte met eigen sanitair. U kunt gebruik maken van deze voorziening op elk willekeurig tijdstip, als er geen massages uitgevoerd worden. De kosten voor het gebruik bedragen 200 Kr. per sauna per 60 minuten en worden op uw rekening bijgeschreven.

Bubbelbad

Het bubbelbad is bestemd voor 4 (maximaal 7) personen. U kunt het vinden in een afgescheiden deel bij het overdekte zwembad. Het heeft ook eigen sanitair. U kunt de sleutel bij de receptie aanvragen. Het is beter als u vooraf reserveert. Zeker in het buitenseizoen, wanneer op de camping niet zo veel gasten zijn, liever een dag van te voren. Bubbelen is elke dag vanaf 17.00 tot 21.00 uur mogelijk. Er moet een persoon ouder dan 18 jaar aanwezig zijn die ook verantwoordelijk is voor andere personen. De kosten voor het gebruik bedragen 600 CZK per whirlpool per 60 minuten en worden op uw rekening bijgeschreven.